Lagers
Άλφα Ζύθος

Συστατικά: Βύνη κριθαριού, Λυκίσκος,Μαγιά
Τύπος μπύρας: Lager
Χρώμα: Ξανθό
Περιεχόμενο: 330 ml.
Αλκοόλ: 5,00 %
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 4 – 6 ℃
Ξανθιά ελαφριά Lager. Δροσερή, ξεδιψαστική, με πλούσιο αφρό, πίνεται εύκολα και ταιριάζει απόλυτα με τις ελληνικές γεύσεις.Με λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα και απαλό άρωμα βύνης και μαγιάς η μπύρα ΑΛΦΑ ζυθοποιείται με την ίδια αγνή παραδοσιακή συνταγή, εξολοκλήρου στην Ελλάδα με με Ελληνικό κριθάρι σε ποσοστό 42%, ενώ το μπουκάλι της διατηρεί αρκετές ομοιότητες με το πρώτο μπουκάλι της ΑΛΦΑ της δεκαετίας του ’60!

Fix Hellas

Συστατικά: Βύνη κριθαριού,Λυκίσκος,Μαγιά.
Τύπος μπύρας: Lager
Χρώμα: Χρυσόξανθο
Περιεχόμενο: 330 ml.
Αλκοόλ: 5,00%
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 4 – 6 ℃
Η Fix Hellas αποτελεί μια premium lager επιλογή ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας.Η απαλή της γεύση,με ισορροπημένη πικράδα,αναδεικνύει τα ευχάριστα αρώματα που δημιουργήθηκαν κατά τη ζύμωση της μαγιάς,αφήνοντας μια στρογγυλεμένη επίγευση μακράς διαρκειας.Στο ανθώδες μπουκέτο των αρωμάτων της κυριαρχεί το άρωμα της βύνης.

Mythos Beer

Συστατικά: Βύνη κριθαριού, Λυκίσκος, Μαγιά
Τύπος μπύρας: Lager
Χρώμα: Ξανθό
Περιεχόμενο: 330 ml.
Αλκοόλ: 5,00 %
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 4 – 6 ℃
Πλούσιος αφρός, λαμπερό ξανθό χρώμα και σύνθετα, αλλά ευδιάκριτα αρώματα. Ισορροπημένη γεύση με φρουτώδεις αποχρώσεις και νότες λυκίσκου, με ελαφρά γλυκύτητα και πλούσια, μακράς διάρκειας επίγευση που την κάνουν τόσο ευχάριστη και δροσιστική

Sapporo

Από το 1876 µια premium lager που έρχεται από τη µακρινή Ιαπωνία, µε ευχάριστη ελαφριά γεύση και πλούσιο αφρό. Η συλλεκτική έκδοση του can 0,65L βρίσκεται στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.
Εισάγεται στην Ελλάδα από την Deals SA,Στυλ Premium Lager,Χρώμα Ξανθό,Αλκοόλ 4,7% – 5%,Χώρα παραγωγής Ιαπωνία,Γεύση Ευχάριστη ελαφριά γεύση και πλούσιο αφρό.

Carlsberg


Τύπος:lager
Αλκοόλ: 5% vol
Χρώμα: ξανθό
Συστατικά:βύνη κριθαριού, λυκίσκος, μαγιά
Προέλευση:Σερβία
Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της γεύσης της, είναι ο μοναδικός λυκίσκος που περιέχει, γνωστός ως Carlsberg Aroma Hop. Η γεύση του λυκίσκου, των δημητριακών σε συνδυασμό με την γλυκύτητα του αρώματος καλοκαιρινών Δανέζικων μήλων προσφέρουν μια απαράμιλλη γεύση που την κάνει ευρέως γνωστή και αναγνωρισμένη.

Stella Artois

Η Stella Artois είναι γνωστή για το χρυσαφένιο χρώμα της, καθώς και για τον συμπαγή λευκό αφρό της. Η φημισμένη γεύση της μπύρας οφείλεται στο άρωμα του λυκίσκου Saaz, κύριο χαρακτηριστικό της λεπτής και ευχάριστης πικράδας.

Blue Island

Μάρκα: Eza
Περιοχή: Αταλάντη,Συστατικά: Βύνη κριθαριού,Λυκίσκος,Μαγιά ,Τύπος μπύρας: Pale Lager,Χρώμα: Ξανθό,Περιεχόμενο: 330 ml,Αλκοόλ: 4,50%,Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 4 ℃
Γευστικά ξεφεύγει αρκετά από τις κλασσικές Corona, Carib και Sol. Έχει μια πιο μπυρένια γεύση, με περισσότερο ανθρακικό και αφρό. Πίνεται στη θερμοκρασία των 2-3°C, με μια σφήνα lime, για να δροσιστούμε τις καλοκαιρινές μέρες στην παραλία.

Pilsner
Kaiser

Διακρίνεται για τη μεστή γεύση, τον έντονο χαρακτήρα βύνης και λυκίσκου που της προσδίδει την χαρακτηριστική της πικράδα και το βαθύ χρυσαφί χρώμα της. Είναι ταυτισμένη με την υψηλή ποιότητα και προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία με τη γεμάτη γεύση της.

Ionian Pilsner

Συστατικά: Βύνη κριθαριού,Λυκίσκος,Μαγιά,Τύπος μπύρας: Pilsener,Χρώμα: Κιτρινόξανθο,Περιεχόμενο: 500 ml,Αλκοόλ: 5,00 %,Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 4 – 6 ℃
Πολύ γεμάτη η γεύση της, ημίγλυκη, με τα malts να έχουν κυριολεκτικά γεμίσει το στόμα σου. Η φρεσκάδα αυτή που αποπνέει η πρώτη δοκιμή γίνεται ακόμη εντονότερη όταν και τα ελαφριά τσιμπήματα πικράδας του λυκίσκου θα προσδώσουν στην μπύρα έναν τόνο ξεδιψαστικό και αναζωογονητικό . Μέτριας διάρκειας και μέτριας πικράδας το τελείωμα με τον λυκίσκο να επικρατεί των malts που όμως δεν σβήνουν βίαια, αλλά σταδιακά ,κάνοντας την τελευταία αίσθηση απολαυστική. Σώμα δεμένο και γεμάτο. Ανθράκωση καλή. Η μπύρα γεμίζει πραγματικά το στόμα σου και σε αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο.

“ζ” Premium Pilsner

Συστατικά: Βύνη κριθαριού, Λυκίσκος, Μαγιά,Τύπος μπύρας: Pilsner,Χρώμα: Ξανθό,Περιεχόμενο: 500 ml,Αλκοόλ: 5,2 %,Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 4 – 6 ℃
Μια ακόμη  Ελληνική pilsner που όμως θέλει να διαφοροποιηθεί απ’ τον ανταγωνισμό. Με αλκοόλ στο 5,2 %, πλούσια αρώματα και γεμάτη γεύση η “ζ” απευθύνεται στο μυημένο αλλά και φανατικό  κοινό των pilsner, μιας και η πικράδα του λυκίσκου που χρησιμοποιεί είναι αρκετά έντονη.

Pils Hellas

Συστατικά: Βύνη κριθαριού,Λυκίσκος,Μαγιά,Τύπος μπύρας: Pilsener,Χρώμα: Ξανθό,Περιεχόμενο: 500 ml,Αλκοόλ: 4,50 %,Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 4 – 6 ℃
Παρασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, από αγνά υλικά υψηλών προδιαγραφών (βύνη από κριθάρι, αρωματικό λυκίσκο, κρυστάλλινο νερό του Παρνασσού, που αναβλύζει από πηγή της Αταλάντης) και ψήνεται , πριν διατεθεί στην κατανάλωση. H Pils Hellas είναι μια μπύρα γλυκόπιοτη και ευχάριστη που προέρχεται από Ζύμωση Μακράς Διάρκειας καθώς ψήνεται ολοκληρωτικά, για τουλάχιστον 21 ημέρες πριν διατεθεί στην κατανάλωση. Το αποτέλεσμα είναι να μπορεί η ξανθιά αυτή ελληνική μπύρα να ανταγωνίζεται επάξια τις καλύτερες “ευρείας κατανάλωσης” μπύρες του κόσμου!

Canal Dive

Συστατικά: Βύνη κριθαριού, Λυκίσκος, Μαγιά,Τύπος μπύρας: Pilsner,Χρώμα: Ξανθό θολό
Απαστερίωτη και αφιλτράριστη είναι μια αγνή και φυσική μπύρα, με ελαφρύ άρωμα και γεύση βύνης, με ελαφριές νότες από αυθεντικούς αγγλικούς και αμερικάνικους λυκίσκους. Είναι φυσικά θολή, πλούσια σε γεύση αλλά ευκολόπιοτη με την χαρακτηριστική πικράδα των Pilsner σε ισορροπία με τη βύνη και με ιδιαίτερη επίγευση.

Ale
Leffe Blonde

Η πανάρχαια τεχνογνωσία και ο συνδυασμός της χλωμής βύνης, νερού, λυκίσκου και μαγιάς δανείζουν στην Leffe Blond λεπτή γεύση και χρυσό χρώμα, το οποίο καταφέρνει να αντανακλά στο φως. Η βανίλια και το γαρίφαλο εμποτίζουν την μπύρα με μια ακόμα πιο ομαλή γεύση, η οποία εκφράζεται καλύτερα σε ένα δισκοπότηρο Leffe. Ταυτόχρονα επιτρέπει την απαλή, φρέσκια ουσία της για να αποκαλύψει την αληθινή κομψότητα της.

Kwak

Η μπύρα των ψαράδων του Βελγίου δηλώνει την ιστορική της προέλευση μέσα από το εντυπωσιακό της ποτήρι με την ξύλινη βάση. Γεύση καραμέλας, μελιού, πεπόνι, ανανά, κεράσι, βύνη.
Συναγωνίζεται ένα πανάκριβο κρασί. Φανταστική γλυκιά γεύση, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, που δείχνει ότι η τέχνη της ζύμωσης του ζύθου είναι τουλάχιστον ισοδύναμη με του μούστου.Άρωμα καραμέλας, ανανά, μπανάνας, μοσχάτου σταφυλιού, λωτός. Επίγευση διαρκείας, γλυκιά, φρουτώδης με νότες μάνγκο και στο τέλος νιώθεις ελαφρά τον λυκίσκο.

Septem Lava

Συστατικά: Βύνη κριθαριού & σιταριού, Λυκίσκος, Μαγιά,Τύπος μπύρας: Imperial India Red Ale,Χρώμα: Πορτοκαλοκόκκινο Θολό Περιεχόμενο: 500 ml,Αλκοόλ: 9.0 %
Θολό σκούρο πορτοκαλί κόκκινο χρώμα με μπεζ αφρό. Γλύκα βύνης και ελαφρύ άρωμα λυκίσκου, καραμέλας, νότες βοτάνων, ελαφρώς ανθικά και φρουτώδη αρώματα. Γλυκιά και ελαφριά πικρή γεύση. Μεσαίο, λιπαρό σώμα με μαλακή ενανθράκωση.

Franziskaner Weissbier


Τύπος German Hefeweizen,Χρώμα Ανοικτό ξανθό-πορτοκαλί,Αλκοόλ 5 %,Ζυθοποιία Franziskaner Brewery,Προέλευση Γερμανία
Γεύση μπανάνα, ανανάς, λεμόνι, μπαχάρια. Το χρώμα της ξανθό και θολό, ο αφρός της λευκός, πλούσιος, πληθωρικός, που αφήνει πάντα ένα ικανοποιητικό σκέπασμα στη μπύρα. Ελαφρύ άρωμα φρούτων και βύνης, γεύση φρουτώδης με την μπανάνα και τον ανανά να κυριαρχούν και το λεμόνι ευχάριστα ν’ ακολουθεί, ενώ μια υποψία κανελογαρύφαλλου υπάρχει και πικάντικη επίγευση φρούτων και μπαχαρικών.

Weisse
Weihenstephaner Hefeweissbier

Στυλ Weisse,Χρώμα Ξανθιά με καστανοκόκκινες ανταύγειες, θολή,Αλκοόλ 5,4%,Χώρα παραγωγής Γερμανία,Γεύση μαλακή, γλυκόξινη που συνοδεύει ελαφριά πιάτα, κυρίως ψάρι, θαλασσινά, οστρακοειδή αλλά και μοσχαρίσιο λουκάνικο.

Maisel’s Weisse

Στυλ Weisse,Χρώμα Κεχριμπαρένιο σκούρο,Αλκοόλ 5,4%,Συστατικά Σιτάρι, βύνη κριθαριού, λυκίσκος, μαγιά, νερό,Χώρα παραγωγής Γερμανία,Γεύση Ελαφρός γλυκιά και όξινη, με διακριτικό άρωμα λυκίσκου. Συνεχής και σταθερή έκλυση διοξειδίου του άνθρακα, με ελαφρύ σώμα.
Η ωρίμανσή της γίνεται μέσα στις φιάλες (εξ’ ου και το θολό της μαγιάς) και το σερβίρισμα της είναι ολόκληρη τελετουργία για τους γνώστες. Mε όμορφο χρώμα, αρωματική και δροσιστική γεύση, με χαμηλή πικράδα η Maisel’s είναι κατάλληλη για να μας ξεδιψάει σε κάθε περίσταση.

Brugs

Στυλ Σιταρένια Wit Beer,Χρώμα Ξανθό,θολό,Αλκοόλ 4,8%,Συστατικά Βύνη σιταριού, βύνη κριθαριού, λυκίσκος, μαγιά, νερό,Χώρα παραγωγής Βέλγιο,Γεύση Χαμηλή πικράδα, φρουτώδης, με γεμάτο σώμα.
Η Brugs, ως λευκή μπίρα με παρελθόν (γεννήθηκε το 1455 στο Bruges), αποτελεί την καρδιά της κουλτούρας και της παράδοσης της μπίρας: είναι αφιλτράριστη, υψηλής ζύμωσης με επαναζύμωση στη φιάλη.

Red Ales
Mythos Red

Στυλ Premium Red,Χρώμα Κόκκινο,Αλκοόλ 5,5%,Συστατικά Βύνη κριθαριού, λυκίσκος, μαγιά, νερό,Χώρα παραγωγής Ελλάδα,Γεύση Αφήνει μια επίγευση καραμέλας με μια ντελικάτη πικράδα. Συνδυασμός βύνης και καραμέλας με πολύ στυλ και προσωπικότητα.
Έχει διαυγές ελκυστικό κόκκινο χρώμα με αποχρώσεις του χαλκού,Έχει λεπτό σχηματισμό αφρού υψηλής ποιότητας,Χαρακτηρίζεται από έντονο άρωμα λυκίσκου, καραμέλας βουτύρου και ψημένου κριθαριού,Προσφέρει γεμάτη γεύση με καλά ισορροπημένη οξύτητα που υποστηρίζει τα πλούσια αρώματά της,Αφήνει μια επίγευση καραμέλας με μια ντελικάτη πικράδα,Συνδυασμός βύνης και καραμέλας με πολύ στυλ και προσωπικότητα.

Mary Rose

Στυλ Red Ale,Χρώμα Κόκκινο,Αλκοόλ 4,5%,Χώρα παραγωγής Ελλάδα,Γεύση Φρούτων και καραμέλας.

Kilkenny

Στυλ Red Ale,Χρώμα Κόκκινο,Αλκοόλ 4,3%,Συστατικά Καβουρδισμένη βύνη κριθαριού, λυκίσκος, μαγιά, νερό,Χώρα παραγωγής Ιρλανδία,Γεύση Έχει κόκκινο χρώμα με άρωμα καβουρδισμένης βύνης και κρεμώδη αφρό. Η γεύση της είναι ιδιαίτερα πλούσια σε αρώματα.
Ξεχωρίζει για τον πλούσιο άσπρο κρεμώδη αφρό της, που έρχεται σε αντίθεση με το μοναδικό λαμπερό κόκκινο χρώμα της. Πλούσια σε αρώματα, είναι ευκολόπιοτη και ασύλληπτα ελκυστική. Εισάγεται από την Ιρλανδία, όπου και παρασκευάζεται, με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές της ζυθοποιίας GUINNESS.

Craft Red Ale

Κόκκινη μπύρα με ολοκληρωμένη, ώριμη γεύση. Το κόκκινο χρώμα και η ελαφριά καραμελένια γλυκύτητα είναι το αποτέλεσμα του χαρμανιού οκτώ διαφορετικών τύπων βύνης που δίνει τα κύρια γευστικά χαρακτηριστικά στη Red Ale.