Συστατικά: Βύνη κριθαριού,Λυκίσκος,Μαγιά,Τύπος μπύρας: Pilsener,Χρώμα: Ξανθό,Περιεχόμενο: 500 ml,Αλκοόλ: 4,50 %,Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 4 – 6 ℃
Παρασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, από αγνά υλικά υψηλών προδιαγραφών (βύνη από κριθάρι, αρωματικό λυκίσκο, κρυστάλλινο νερό του Παρνασσού, που αναβλύζει από πηγή της Αταλάντης) και ψήνεται , πριν διατεθεί στην κατανάλωση. H Pils Hellas είναι μια μπύρα γλυκόπιοτη και ευχάριστη που προέρχεται από Ζύμωση Μακράς Διάρκειας καθώς ψήνεται ολοκληρωτικά, για τουλάχιστον 21 ημέρες πριν διατεθεί στην κατανάλωση. Το αποτέλεσμα είναι να μπορεί η ξανθιά αυτή ελληνική μπύρα να ανταγωνίζεται επάξια τις καλύτερες “ευρείας κατανάλωσης” μπύρες του κόσμου!